Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Kelsey verdween 3 weken geleden, nog twee vreemde tekstberichtjes en daarna niets meer. En nu is heel Colorado naar haar op zoek

BuitenlandIn de Amerikaanse staat Colorado wordt al enkele weken wanhopig gezocht naar een vrouw die op mysterieuze wijze verdween. Kelsey Berreth (29) – een vluchtinstructeur en mama van een baby – werd voor het laatst gezien op 22 november. De dagen erna volgden nog twee vreemde berichtjes van haar telefoon. Daarna bleef het onrustwekkend stil.

5 reacties

  • Sophie DeWolf

    5 jaar geleden
    De verloofde is inderdaad verdacht. Maar men moet stoppen met doen alsof praten via een advocaat verdacht is. Het is altijd slim om een advocaat aanwezig te hebben, daar is niks verdachts aan!
  • José Gonzales

    5 jaar geleden
    Inderdaad bizar en de man zit er volgens mij wel tussen want hij spreekt alleen via zijn advocaat moest het mijn vrouw zou ik me onmiddellijk me tot de politie richten. Hooelijk vinden ze haar maar ik vrees ervoor.
  • Marnix Malone

    5 jaar geleden
    De verloofde die onmiddellijk en alleen maar via zijn advocaat communiceert... Vreemde reactie als je je liefde wil terugvinden.
  • Reggy Vandenbroucke

    5 jaar geleden
    Ze is niet de eerste die op mysterieuze wijze verdwijnt in Amerika. Zoek maar eens naar David Paulides Missing 411.
  • Gustaaf Van Zolder

    5 jaar geleden
    Bizar verhaal met wellicht weer een dramatisch einde waarvan de oorzaak uit de familiale sfeer komt..