Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jong N-VA distantieert zich van lid dat zich voordoet als ondervoorzitter

Jong N-VA is niet betrokken bij de organisatie van de Mars tegen Marrakesh. Ze distantieert zich van de manifestatie en ook van de toespraak van Dominic Potters, die aangekondigd werd als ondervoorzitter van Jong N-VA. Dat verklaart Jong N-VA-voorzitter Tomas Roggeman aan Belga. “De man is geen ondervoorzitter van Jong N-VA, we hebben zelfs geen ondervoorzitter. De betrokkene is wel lid van Jong N-VA in een Kempense gemeente, maar zetelt niet in het bestuur en heeft er dus ook geen enkele verantwoordelijkheid”.

3 reacties

  • Roland Jeronimus

    5 jaar geleden
    Achteraf distantiëren is gemakkelijk. De politieke partijen zoals de NV-A, VB en de aan haar gerelateerde organisaties proberen een politieke chaos te creëren. We moeten naar een nieuw politiek systeem waarin iedereen wordt gehoord, ook de zwijgende meerderheid, een transparant systeem met een veel breder draagvlak van de bevolking, niet meer gebaseerd op verkiezingen op maar referenda.
  • Herman Cohen

    5 jaar geleden
    Distantieert ze zich dan ook van Theo Francken die voorafgaand zijn steun en begrip uitsprak voor zijn "schild en vrienden" en het VB zegge Dewinter?
  • Jan Mulders

    5 jaar geleden
    Misschien een tweede serieuze mars organiseren, daar zal ik wél aan meedoen. We moeten vermijden dat de rekening van de migratie over de 10 miljard gaat. Als dat al niet zo is.