De Brusselse burgemeester Philippe Close probeerde de oppositie te sussen met de belofte dat “de cijfers bij de voorstelling van de begroting zullen volgen".
Volledig scherm
De Brusselse burgemeester Philippe Close probeerde de oppositie te sussen met de belofte dat “de cijfers bij de voorstelling van de begroting zullen volgen". © Photo News

Brusselse oppositie hekelt “vaag” meerderheidsakkoord: “Bestuursakkoord uit de Brico, geschreven door een stand-up comedian”

Op de Brusselse gemeenteraad is deze avond het meerderheidsakkoord voorgesteld. De oppositiepartijen konden er voor het eerst uitgebreid hun zegje doen en deden dat ook. De ene was al wat kritischer dan de andere, maar de algemene teneur was dezelfde: het 180 pagina's tellende akkoord bevat te weinig concrete toekomstvisie, acties, doelstellingen en vooral cijfers.

6 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Een typisch PS-akkoord dus : zorgen dat we aan de macht blijven in Brussel.
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Kan echt geen standup comedian zien in deze kaviaar-socialist, geprogrammeerd naar PS-maatstaven. Close is een "burgemeester" speelpop. Mijnheer Mayeur en madame Laurette, "bepalen" nog steeds het Brusselse beleid. Vanuit de rode "schaduwhoek". Francofonie is en blijft hun "leitmotiv" !
  • Benny Winters

    5 jaar geleden
    Jaar na jaar wordt Brussel een vogel voor de kat.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Close heeft evenveel geloofwaardigheid als Verhofstadt zijnde 0,0.
  • marc van cauter

    5 jaar geleden
    Een zootje ongeregeld zoals altijd daar