© Twitter Fenerbahce

Vliegtuig Fenerbahçe maakt noodlanding op weg naar Manchester United

Het vliegtuig dat de selectie van Fenerbahçe vanuit Turkije naar Manchester moest brengen, heeft donderdag een noodlanding moeten maken in Boedapest. Na een botsing met een vogel was het raam van de cockpit gebarsten, zo blijkt uit foto’s die de Turkse club op Twitter postte.

Nadat de Borajet 195/200 werd geraakt, ontstond er drukverlies en besloot de piloot een noodlanding uit te voeren op de luchthaven in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Die verliep zonder problemen en zowel spelers als trainers kwamen ongeschonden uit het avontuur.

Een nieuw toestel steeg vanuit Istanboel op om de selectie van coach Dick Advocaat op te pikken en hen naar Manchester te brengen. Daar speelt de Turkse club donderdagavond in de Europa League tegen Manchester United. Voor Robin van Persie wordt het een terugkeer naar Old Trafford, waar hij tussen 2012 en 2015 voetbalde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer