BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel zet zijn zegereeks voort in Sint-Niklaas: zestiende overwinning is een feit

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft de Waaslandcross in Sint-Niklaas gewonnen. Voor de Nederlander was het zijn zestiende zege van het seizoen. Een sterke Quinten Hermans finishte als tweede. Tom Meeusen werd derde.

13 reacties

  • dendane gust

    5 jaar geleden
    Webby,als je hoopt van niet waarom kom je dan belachelijke praat vertellen
  • Patrick Bergevoet

    5 jaar geleden
    Waarom altijd weer die verdachtmakingen aan het adres van van der Poel? Die jongen wordt zo vaak gecontroleerd, als hij wat zou gebruiken dan wordt hij echt wel gepakt. En dan de mensen die vinden dat hij het spannender moet maken? En dan lek rijden.... Denk je echt dat ze dan op hem gaan wachten? Van Evenepoel rijdt iedereen op een hoopje maar daar zegt niemand wat van. Wat een kortzichtigheid en afgunst.
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Het wordt alsmaar zieliger om naar de cross te kijken . Gisteren iemand die nog een trainingsritje komt afwerken en een paar die zich te pletter rijden om eens tweede te kunnen worden nu tal van andere crossers afwezig waren .
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Jammer dat veel crossers een wedstrijd overslaan, normaal gezien moet een topsporter snel herstellen van een inspanning die een uur duurt, Mathieu laat niet veel wedstrijden liggen ,en gelijk heeft hij, pakken wat je pakken kan ,je ben maar een keer jong.
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    Waarom durft hij niet met andere crossers naar de meet ? , Daar wacht ik nog altijd op en ook vele crossliefhebbers en organisatoren .