Hal Vaughan en Mike Levy, die het bijzondere verhaal naar buiten bracht. Rechts dochter Pierce in haar stewardessenuniform.
Volledig scherm
Hal Vaughan en Mike Levy, die het bijzondere verhaal naar buiten bracht. Rechts dochter Pierce in haar stewardessenuniform. © Facebook/rv

‘Vader van het jaar’ vliegt tijdens de kerstdagen met stewardess-dochter heel Amerika door

Toen een stewardess van Delta Airlines het kerstfeest bij haar familie moest afzeggen omdat ze op kerstavond en eerste kerstdag ingeroosterd stond voor zes vluchten, besloot haar vader om dan maar als passagier mee te vliegen op al die reizen, zodat zijn dochter de kerstdagen  niet alleen hoefde door te brengen.

3 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Familie van personeelsleden mogen gratis vliegen? Dat denk ik niet.
  • marnix vande wiele

    5 jaar geleden
    Ik werk ook op die dagen . Enige voordeel is de financiële kant. Sowieso zijn er nu eenmaal jobs waar er zeven op zeven moet permanentie zijn . Je weet bij die jobs dat de kans bestaat dat je moet werken. Neemt niet weg dat het gebaar dat die vader stelt fantastisch is.
  • Hans Mannaerts

    5 jaar geleden
    We vergeten wel eens hoeveel mensen er moeten werken op zulke feestdagen, en als het dan eens misloopt lopen we op hen te vloeken terwijl zij ook liever thuis zouden zijn.