Forza Ninove-kopman Guy D'haeseleer.
Volledig scherm
Forza Ninove-kopman Guy D'haeseleer. © Claudia Van den Houte/RV

Open Vld, Samen en N-VA’er stellen nieuwe coalitie voor in Ninove. Forza Ninove-kopstuk D’haeseleer haalt zwaar uit

Nu een coalitie is gevormd in Ninove waarbij Forza Ninove buitenspel wordt gezet, laat voorman Guy D’haeseleer zijn ontevredenheid ongeremd merken op sociale media. In een bericht op Facebook haalt hij zwaar uit naar N-VA-lijsttrekker Joost Arents die ervoor koos om in zee te gaan met Open VLD en lokale partij Samen. Bij VTM NIEUWS noemt D’haeseleer die beslissing “één van de grootse hold-ups in de geschiedenis van de lokale Vlaamse politiek”. 

249 reacties

  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Geert Verschelde, iedere gepensioneerde zal zelf wel de rekening maken.Fijn voor u dat uw netto inkomen is gestegen. Gepensioneerden met een inkomen van 1200 tot 1300 euro per maand zien dankzij die o zo geweldige en jaarlijks 600 miljoen euro kostende taxshift, hun netto inkomen dalen.De rijke gepensioneerden met minimaal 1900 euro zien dat stijgen. Zijn uw elektriciteit- en waterrekeningen niet gestegen?
  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    Raf Peeters, leef jij in een ander land misschien ? Ik ben gepensioneerd en hou steeds meer over op het einde van de maand. Het netto-inkomen is gestegen en hetgeen jij meer moet betalen is omdat je meer verbruikt of meer uitgeeft. Ik zie nochtans dat de luchthaven record na record breekt, dat iedereen er goed gekleed bij loopt en meestal met zo'n duur hebbeding aan het oor geplakt. Als je wil op restaurant gaan moet je weken van op voorhand boeken. Wat hebben wij het hier toch slecht !!!
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    @ Pieter Verhulst. Ik vrees dat in jouw kiessysteem weinig zal veranderen want heel wat partijen zullen bij voorbaat samen gaan om alsnog de meeste stemmen te behalen. Of de coalitie gevormd wordt voor of na de verkiezing maakt weinig verschil uit denk ik.
  • Eric Leysen

    5 jaar geleden
    @Diane Bernaerts...60% stemde tegen Forza dus democratie is gereserveerd??? Alle andere partijen halen al veertig jaar bijlange geen veertig procent en regeren toch. Rare kronkel als je dat democratie noemt.
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Hedwig Jacobs maakt de rake opmerking: ‘60% van de bevolking heeft niet gestemd voor Forsa, maar die 60% is een samenraapsel.’ Inderdaad, als die 60% door één partij behaald was, dan hadden de cijferende N-VA'ers gelijk, maar deze coalitie is een samenraapsel met als enig bindmiddel haar haat t.o.v. het VB. Gaat Ninove van deze anti-VB-haatcoalitie beter worden?