Rubia Esperanza
Volledig scherm
Rubia Esperanza © Facebook

Hond loopt gruwelijke verwondingen op nadat kinderen vuurwerk in muil steken

In San Lorenzo in Paraguay is een straathond het slachtoffer geworden van gruwelijke wreedheid. Volgens de lokale media staken enkele kinderen een voetzoeker in de muil van de hond waarop het vuurwerk ontplofte en ernstige brandwonden en bloedingen veroorzaakte. De hond werd naar de dierenarts gebracht en is ondertussen aan de betere hand.

21 reacties

  • Ria Bamps

    5 jaar geleden
    Welke op opvoeding hebben deze monsters gehad!
  • Stefan Klemic

    5 jaar geleden
    Wreedheid? Die kinderen wilden dat ook niet hé, als zij dat ding weggooiden en die hond neemt dat in zijn muil, daar kunnen die kinderen ook niets aan doen. Los daarvan moet je kinderen ook niet met vuurwerk laten spelen zonder toezicht.
  • Annelies Vandenbroeck

    5 jaar geleden
    Arm dier. Maar wat kan je doen in die achterlijke gebieden. Dit is een druppel op een hete plaat, gelukkig zijn er daar ook nog goede mensen. Wereldwijde opvoeding van de jeugd is nodig, maar er zijn teveel mensen en teveel slechte.
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Is dit nog normaal zo gruwelijk en afschuwelijk voor dit trouwe mooie diertje. Ik hoop dat de kinderen ernstig gestraft worden! Mijn hart doet pijn van dit dierenleed maar wat een geluk als ik Rubia nu zie reeds. Ik zou hem zo in de armen sluiten en adopteren en koesteren.
  • Anita Finoulst

    5 jaar geleden
    Hond, kind of mens ze kunnen niet genoeg gestraft worden. Wanneer gaan ze in zien dat er ernstig straffe moeten komen voor dit geweld. Wie een leven neemt moet zijn heel leven maar opgesloten worden.