Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Woning van Theo Francken vrijgegeven nadat hij poederbrief ontving en opende

binnenlandTheo Francken, zijn vrouw en kinderen zaten vanmiddag vast in hun woning in Lubbeek, nadat hij in zijn bureau een brief opende met verdacht poeder in. Het medisch interventieplan was van kracht, maar niemand is onwel geworden. De brief zal verder onderzocht worden in een laboratorium. Intussen werd de woonst terug vrijgegeven. 

65 reacties

  • Rudy Van Praet

    5 jaar geleden
    Bart Hollevoet leg het maar anders uit!!! De Sint kan nog komen hoor!!!
  • Kurt Lannau

    5 jaar geleden
    Bedreigingen van welke aard kunnen niet, maar wat minder aandacht voor Theo Francken of liever genormaliseerde, zou ook helpen. In Vlaanderen blijven wij worstelen met extreem-rechts. Een hard migratiebeleid is niet per definitie extreem-rechts. Maar om in het centrum van Europa te liggen, hebben wij weinig inzicht in migratie en onnodige angst, alleen al omdat je op basis van angst foute beslissingen neemt.
  • Bafpunt Strose

    5 jaar geleden
    Het is erg toevallig dat die envelop plots bij Francken thuis opduikt, net op het moment dat de CEO van Child Focus laat weten dat zijn 'volgelingen' haar bedreigen met foltering en dood. En nog toevalliger dat hij geen interview kon geven, maar wel direct een kant en klare videoboodschap de wereld in kon sturen waarin 'links' het weer moet ontgelden.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Triestig en totaal af te keuren , wat een wereld
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Wie zoiets doet is een lafaard. Ga bij hem aankloppen, zeg hem uw waarheid, maar laat uw gezicht zien, lafaard !!