Het ziet ernaar uit dat de Belgische begroting in 2018 het beste resultaat sinds 2007 neerzet.
Volledig scherm
Het ziet ernaar uit dat de Belgische begroting in 2018 het beste resultaat sinds 2007 neerzet. © thinkstock

“2018 beste begrotingsjaar sinds 2007"

Het ziet ernaar uit dat de Belgische begroting in 2018 het beste resultaat sinds 2007 neerzet. Dat schrijft De Tijd op basis van voorlopige cijfers van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR). 

14 reacties

  • Piet Flament

    5 jaar geleden
    Ze hebben de verantwoordelijke voor opsmuk , mascara en schmink nog eens laten opdraven .
  • michel vandenhove

    5 jaar geleden
    ja goed jaar voor de zakken vulers polititiekers
  • Danny De Ruelle

    5 jaar geleden
    Voorafbetalingen??? het lijkt mij meer op de belasting herberekening van 800 000 gezinnen die zogezegd verkeerd gelopen was waardoor de mensen hun belasting terug gave 2-3-4-5 maanden (in 2019) maar zullen terugkrijgen, dit is weeral een staaltje van witte boord criminaliteit
  • Elsje vervoort

    5 jaar geleden
    Er zal altijd een tekort zijn. De overheid leent geld van de banken die hiervoor een interest krijgen en de politici mogen dan achteraf weer in de beheerraad van de bank wat "bijverdienen". Cirkel rond. Dehaene bij Dexia, Stevaert bij Ethias... wat doen die daar misschien? Gewoon cashen voor spandiensten.
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Dit uitstekende resultaat wordt dus behaald op de kap van de ondernemers. Hoewel de intresten tot bijna o zijn gedaald, rekent de staat woekerintresten 'boetes' aan voor wie te weinig vooraf etaald. De uiteindelijke winst is moeilijk te voorzien, maar wie te veel vooraf betaald krijgt niets, geen intresten.