Christophe Peeters en Mathias De Clercq (Open Vld).
Volledig scherm
Christophe Peeters en Mathias De Clercq (Open Vld). © BELGA

Christophe Peeters (Open Vld Gent) haalt uit: "De maskers zullen nog afvallen"

Een dag nadat de Gentse liberalen een compromis bekendmaakten over de toekomst van Christophe Peeters, blijkt de wonde bij de voormalige schepen nog niet geheeld. Peeters omschrijft de voorbije saga als "duidelijk opgezet spel" door "een aantal mensen". "De maskers zullen nog afvallen", klinkt het vanavond vlak voor de installatievergadering van de Gentse gemeenteraad.

45 reacties

  • Haverbeke Vincent

    5 jaar geleden
    Deze manoeuver met Peeters, an het feit dat de verfoeide dief Verhofstadt in Gent mag zetelen, doet mij beseffen dat De Clercq, en de liberalen nog niet veranderd zijn.
  • Roland Vanlerberghe

    5 jaar geleden
    Beste Meneer Peeters, we hebben alle begrip voor wat U momenteel doormaakt, wij hebben dezelfde conclusie moeten trekken dat politici volkomen onbetrouwbaar zijn en dat ze gedane beloftes met hetzelfde gemak weer inslikken als waarmee ze gemaakt zijn.
  • Joery Goubert

    5 jaar geleden
    Kijk naar naar Ninove, is dat democratie. 40 % heeft Vlaams belang, en ze maken geen deel uit van een colatie. Dit is een schande!!! vld zal dit zeker bekopen met de volgende verkiezingen. Dit zijn stemen van de burgers en worden niet eens gewaardeerd. Waarom nog stemmen!! Dit gaat nog verkeerd aflopen ! Trek uw conclusies en kom zelf op met de volgende verkiezingen voor Nva Peeters. Daar ga je meer respect krijgen.
  • Karin Poppe

    5 jaar geleden
    Democratie bestaat dat nog in Belgie? Wat ze allemaal doen om een postje te pakken voor een goed pensioen ,maar liefst niet te hard werken en de kiezer bedriegen.De man of vrouw met de meeste stemmen haalt het postje binnen,dat is volgens mij democratie.Maar kiezer wordt weer voor aap gezet.Ik denk in mei zou het weer eens een zwarte zondag kunnen worden met dank aan de politiek zelf.
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Dat zag je gisteren aan het gezicht dat Peeters trok toen "zijn" burgemeester hem op de rug sloeg en zei: wij kijken elkaar in de ogen, wat Peeters dus faliekant vertikte, hier komt nog een vervolg op en ik hoop dat er weer maar eens een stinkend potje opengedaan word, dat zou goed zijn om 1 van de traditionele partijen haar elite met teveel aan dikkeneksyndroom terug met hun voetjes op de grond te krijgen.