Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max. © AP

Wat is er aan de hand met de ooit ongenaakbare iPhone? Vijf redenen waarom we het nieuwe toestel links laten liggen

de VolkskrantAls Apple-topman Tim Cook voor het eerst sinds 2002 zijn aandeelhouders waarschuwt voor tegenvallende resultaten, dan is er wat aan de hand. De iPhone is al een tijdje grieperig: consumenten staan niet meer automatisch iedere twee jaar in de rij om een nieuwe te kopen.

69 reacties

  • Ivan Godefroot

    5 jaar geleden
    en het ergste is dat apple en samsung in dezelfde fabriek gemaakt wordt.... je betaald alleen voor dat logooke :)
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Duur, ingewikkelde bediening en overladen met mogelijkheden die slechts door 5 % van de bezitters ook gebruikt worden; het si meer een hype dan een toestel.
  • Mario De stroo

    5 jaar geleden
    Het woord zegt het zelf ...I Phone maw telefoon en dat is het enige wat ik verlang ...dat ik bereikbaar ben en kan bellen wanneer is wil ...aja en af en toe eens smssen maar een computer wil ik niet in mijn broekzak ...die heb ik thuis wel staan !
  • Sharon Dessel

    5 jaar geleden
    Een maandloon voor een smartphone ??? Hell no ! Ik heb al heel wat jaren apple toestellen en super tevreden van ! Maar ik heb mijn iphone 7 zelfs terug ingeruild voor een iphone 5 !! Reden ?: veel kleiner / steviger en makkelijk weg te steken in je broek of jaszak ! Deze iphones zijn gwn te duur en te groot en veel te kwetsbaar !
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Ik werk ook liever op een PC en ik schiet liever foto's met mijn DSLR en film graag met mijn filmcamera. Enkel vind ik het wat onpraktisch om die dingen overal mee te slepen. En daarom heb ik een smartphone. Maar ik vind het niet zo belangrijk het allerlaatste model te hebben. Eens boven de 400/500€ smijt je geld weg vind ik.