Jessie J
Volledig scherm
Jessie J © EPA

Jessie J neemt tijdelijk afstand van sociale media: “Ik moet aan mezelf werken”

CelebritiesJessie J (30) laat haar telefoon voorlopig even links liggen. De zangeres maakt met een statement op Instagram bekend dat ze even een social mediapauze inlast.

0 reacties

  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”