Christophe Peeters (Open Vld) tussen de verhuisdozen op zijn laatste dag als Gents schepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe Peeters (Open Vld) tussen de verhuisdozen op zijn laatste dag als Gents schepen. © Eric de Mildt

Opzijgeschoven Gentse schepen Christophe Peeters: “Men heeft gekozen om het achterbaks te spelen”

Geslagen maar niet gebroken. De gewezen Gentse schepen Christophe Peeters (Open Vld) staat na enkele moeilijke weken, waarin hij een nieuw schepenmandaat door de neus geboord zag, nog steeds overeind. “Ze kunnen mij schoppen, ze kunnen mij slaan. Maar ze kunnen mijn liberalisme niet afpakken.”

29 reacties

  • bob jansens

    5 jaar geleden
    waarom is Peeters geen schepen meer? Omdat voor OVLD (en De Clercq zelf) De Clercq burgemeester moest worden. Hiervoor heeft OVLD een schepenmandaat weggegeven aan CD&V...
  • Karl Huysmans

    5 jaar geleden
    Ik heb nog nooit anders geweten dat dat politiekers het achterbaks spelen. Moet je niet vragen hoe de kleine hardwerkende mens zich voelt.
  • Maurice Keukelaers

    5 jaar geleden
    Dat hij trouw wil blijven aan het gedachtegoed van het liberalisme, ondanks hetgeen de partij hem aandoet, siert hem. Dat hij die troostprijs aanneemt daarentegen is zielig.
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Wat voor nut heeft het om te gaan kiezen,als iemand met 5000 stemmen aan de kant word gezet door iemand met nog geen 2000 stemmen,dat kan toch niet??jawel,vooral bij de VLD blijkbaar,volgende keer zal de VLD de grote verliezer worden.
  • Werner Van der Kelen

    5 jaar geleden
    Politiekers zijn een bende achterbakse witte boord criminelen, en wie dat nu nog niet beseft is achterlijk