Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie goals in zeven dagen: Romelu Lukaku prikt nu ook in FA Cup, pronkt met straffe statistiek én houdt ‘duimmysterie’ in stand

Buitenlands voetbalDrie matchen, drie goals, derde keer de mysterieuze viering met de duim in de mond.  En toch is er geen garantie dat Romelu Lukaku (25) volgend weekend tegen Tottenham in de basis staat. Tegen tweedeklasser Reading (2-0 winst) stuurde Ole Gunnar Solskjaer zijn bankzitters het veld in. Lukaku, voor het eerst in de basis onder de interim-coach, scoorde net voor rust na een knappe loopactie. 

21 reacties

  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Peter Soenen, wereldklasse ? Zijn prijzenkast is leeg en zal naar alle waarschijnlijkheid leeg blijven. Hij heeft vd top mogen proeven maar is er te licht bevonden. Volgend jaar terug trapje lager. Alleen spijtig dat de bondscoach dit niet door had en zijn hele ploeg liet spelen in functie van een counterspits. We hadden WK kunnen zijn en nu zijn we met veel geluk tot in de halve finale gesukkeld.
  • Maria de swert

    5 jaar geleden
    Scoort akkoord , maar "technisch is het soms toch niet om aan te zien ", niemand is perfect maar om er nu een superspits van te maken ? En als je het nu niet hebt gaat dat nooit komen dus …...
  • Peter Soenen

    5 jaar geleden
    ik herinner me de nationale kritiek op Luc Nilis, op Ludo Coeck, op Erwin Vandenbergh, Marc Degryse, nu op Lukaku, op Fellaini, zelfs op Kompany - altijd is er iets mis met Belgische spelers met wereldklasse, pas als er later een boek over uitkomt, zal men toegeven hoe belangrijk ze waren ; elk zijn gaven en tekorten, dat beseft men pas als hun carrière gestopt is, Lukaku blijft een topper, punt.
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Van een keeper kan je moeilijk verwachten dat hij veel scoort.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ik kan mij volledig vinden met de reactie van Carlos. Inderdaad 'er staan' is een kunst op zich maar daar houdt het ook bij op. Natuurlijk gaan zijn aanhangers er weer een topspits van maken nu hij gescoord heeft 1x uit buitenspel 1x een intikkertje en 1x tegen een tweede klasser maar dit is hun goed recht. Maar het is in al zijn lompheid een goeie spits.