De transportvakbonden delen aan de grensovergang in Rekkem pamfletten uit. Ze protesteren tegen de nieuwe geplande Europese regeling rond rij- en rusttijden.
Volledig scherm
De transportvakbonden delen aan de grensovergang in Rekkem pamfletten uit. Ze protesteren tegen de nieuwe geplande Europese regeling rond rij- en rusttijden. © BELGAONTHESPOT

Transportvakbonden versperren volledige snelweg aan grensovergang in Rekkem

BinnenlandDe transportbonden versperren maandagochtend aan de grensovergang in Rekkem de volledige E17-snelweg richting Frankrijk. Kort na 8 uur vertraagde een karavaan onder politiebegeleiding vanuit Kortrijk om tot volledige stilstand te komen in Rekkem.

24 reacties

  • Voets Paul

    5 jaar geleden
    Groot gelijk dat ze protesteren de EU moet aanvaardbare regels opstellen met de transportsector en niet alleen met de bazen ook mogen er sanitaire voorzieningen komen op de Belgische parkingen voor vrachtwagen bestuurder want ze betalen wel extra taks meer krijgen niets in de plaats!
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Groot gelijk voor die honden job de mensen werken gemiddeld 12 uur per dag ze zouden na 25 jaar al een dik pensioen moeten ze hebben dan al meer uren gewerkt dan een onderwijzer op 40 jaar. Mijn gebuur vertrekt elke nacht om 3 uur en komt om 17 uur thuis parkings zijn er bijna niet nutsvoorzieningen hier en daar als men betaalt dan nog de pesterijen en het loslopend crapuul op de parkings waar ze mee te doen krijgen.Het kan heel wat beter Europa.
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Spijtig dat het zo moet gaan. Maar ze hebben gelijk.
  • eduard janssens

    5 jaar geleden
    Opruimen die handel het moet gedaan zijn met die onwettige blokkades
  • Jenne Vergeer

    5 jaar geleden
    Kerstverlof gedaan terug naar de gewoonte.