© *

Doorkijk en decolletés: dit zijn de trends van de bruidsmodeweek

Bruidjes die binnenkort in het huwelijksbootje willen stappen en daarbij trendy voor de dag willen komen, zullen toch een flinke dosis lef nodig hebben. De bruidsmode voor het komende najaar laat immers weinig aan de verbeelding over. Doorschijnende stofjes, diepe decolletés tot aan de navel en onthullende jurken die flink wat been laten zien, zo ziet de bruidsmode voor het komende najaar er kort samengevat uit. Uitdagend en ondeugend.

vva

Doorschijnende stofjes, al dan niet bedekt met parels en diamanten, zijn populair bij het merendeel van alle ontwerpers. Onder de jurken wordt huidkleurige lingerie gedragen, die vaag door het textiel heen schijnt.

(Alon Livne, Reem Acra en Monique Lhuillier)

Een decolleté dat de boezem van de bruid in de kijker plaatst, is onmisbaar bij een bruidsjurk. Maar deze keer gaan de ontwerpers nog een stapje verder. De decolletés reiken bij de meeste ontwerpers zelfs tot aan de navel.

(Avon Livne, Marchesa en Monique Lhuillier)

Bruidjes die met een prachtig stel benen kunnen pronken, hoeven ook niet te wanhopen. Bruidsjurken met een duizelingwekkende split die een flink stuk been laten zien, vormen immers ook al geen uitzondering.

(Avon Livne, Monique Lhuillier, Avon Livne)

Maar bovenal zijn de opvallende sluiers die tot aan de enkels of de grond reiken de absolute eyecatchers.

(Naeem Khan, Casablanca Bridal en Reem Acra)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer