VTM
Volledig scherm
© VTM

‘De Luizenmoeder’ domineert de kijkcijfers

TV‘De Luizenmoeder’, de nieuwe komische fictiereeks van VTM, heeft zijn start duidelijk niet gemist. Met niet minder dan 814.000 kijkers voor de eerste aflevering schoot de reeks stevig uit de startblokken. 

6 reacties

  • bart verhelst

    5 jaar geleden
    Gewoon heel erg zwak. Ongemakkelijke acteer prestaties. Nee het klopt niet, komt allemaal zo gemaakt uit.
  • Katrien Dewit

    5 jaar geleden
    De luizenmoeder op de Nederlandse televisie is hilarisch, op de VTM een heel flauw afkooksel. Alleen Juf Els was goed, de rest niet om aan te kijken. Echt superslecht.
  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    Het blijkt nog maar eens dat zuurpruimen humor niet kunnen appreciëren. Gelukkig denkt de overgrote meerderheid anders. Daarom dat Eigen Kweek al aan zijn derde jaar bezig is. Volgens het CIM (Onafhankelijk centrum dat de kijkcijfers meet) haalt het torenhoge kijkcijfers (tot 1,9 miljoen per aflevering). Ter vergelijking: het Nieuws haalt gemiddeld 750.000 kijkers, voetbal 400.000 . Luizenmoeder heeft in Nederland alle kijkcijferrecords verpulverd.
  • Marc Claes

    5 jaar geleden
    Het zal veel moeten beteren met de luizenmoeder anders zullen ze een nul van de kijkcijfers kunnen doen! Er is niets komisch aan flauwe zever ja dat wel!
  • Walter De Vuyst

    5 jaar geleden
    Kijkcijfers zijn belangrijk maar de inhoud is nog belangrijker . 'De luizenmoeder' op VTM is erg luchtig en goed verteerbaar met een uitstekende Lynn Van Royen . Mijn voorkeur gaat echter uit naar 'de weekenden' waarin de gasten lief en leed delen met kijkend Vlaanderen . Schitterend! Amper het bekijken waard is ' van eigen kweek ' , dergelijke onzin wordt best zo snel mogelijk afgevoerd .