CD&V-voorzitter Wouter Beke tijdens zijn nieuwjaarstoespraak.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Wouter Beke tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. © BELGA

CD&V-voorzitter Beke pleit tegen populisme en voor "revolutie van de redelijkheid"

CD&V zet zich af tegen "de populisten van links en rechts". In zijn toespraak op het nieuwjaarsfeest van CD&V pleitte partijvoorzitter Wouter Beke vandaag voor een "revolutie van de redelijkheid".

12 reacties

  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    die zit op een eiland in limburg , heeft totaal geen voeling met de grootsteden .
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Zijn klanten angst aanpraten het enige dat populist Beke tracht te doen.Dat is niet wijs zou Peeters zeggen.Onder de 10 % zit gij in mei pastoor Beke en hopelijk lager.Waarom zou Vlaanderen niet internationaal kunnen samenwerken Beke leg mij dat eens uit of hebt gij daar de Walen voor nodig.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Wat is populisme, wanneer men voorspellingen doet die later uitkomen of feiten aanhaalt die de waarheid laat zien. Links gebruikt nogal gemakkelijk het woord populisme als het hun niet aanstaat.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Beke staat precies in een kerk of abdij te preken. Kris Peeters heeft de laatste 5 jaar meer kwaad dan goed gedaan. CD&V zakt steeds verder af naar de kiesdrempel.
  • Stefan Janssens

    5 jaar geleden
    Als u redelijkheid hoog in het vaandel draagt mijnheer Beke, begin dan met redelijk zijn voor de 800 000 Arco spaarders (voor alle duidelijkheid: ik ben er geen) U bent op dit ogenblik de naam volkspartij niet meer waardig!