EPA
Volledig scherm
© EPA

Britse premier May waarschuwt: brexit wegstemmen of uitstellen “zou catastrofe zijn”

Twee dagen voor de cruciale brexit-stemming in het Britse Lagerhuis, waarschuwt premier Theresa May dat haar deal wegstemmen of de brexit uitstellen, “een catastrofe voor de democratie” zou zijn. Toch gaan alle waarnemers er van uit dat May dinsdag het onderspit zal delven.

6 reacties

  • Paul COLIN

    5 jaar geleden
    Mulders, man, doe je oogkleppen af en beland in de 21ste eeuw.
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Jan Mulders, je bent waarschijnlijk geen econoom. Brexit is miserie voor iedereen die erbij betrokken is. Ik hoop dat EU doorbijt. Toegeven is nu geen optie meer.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Jan Smulders de Britten waaronder ook veel politiekers beseffen heel goed ondertussen dat het hun miljarden zal kosten. Want veel bedrijven zullen Engeland verlaten en laders in de EU een nieuwe vestiging opstarten.
  • Jos Vandenbergh

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat de UK beslist en Brexit laat doorgaan. Wanneer 17 miljoen burgers de EU niet willen en als administratief monster zien asap Brexit.Op termijn zal het beter zijn voor de EU met de arrogante Britten buiten.
  • Luc Scheepers

    5 jaar geleden
    En maar waarschuwen, liever de fiasco indraaien dan toe te moeten geven dat ze bij de volksraadpleging de mensen een rad voor de ogen gedraaid hebben. Het merendeel van de stemmers konden de gevolgen niet inschatten, het waren hoofdzakelijk protest stemmen.