Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Exodus gaat verder: ook vrouwelijke bodyguard Meghan Markle neemt ontslag

RoyaltyOpnieuw heeft iemand uit de persoonlijke hofhouding van Meghan Markle ontslag genomen. Dat meldt de krant The Sunday Times. Het is al het zoveelste prominente personeelslid in enkele maanden tijd dat opstapt uit de hofhouding van de hertogin van Sussex, die al de bijnaam ‘Duchess Difficult’ zou hebben gekregen.

12 reacties

  • ann smets

    5 jaar geleden
    als je het hoog in je bol hebt met een status die je wordt gegeven, zonder er iets voor te doen dan ben je ver weg! vroeger moest je een status hebben en van goede komaf zijn om in dat wereldje te kunnen ( mogen ) vertoeven nu staat de pulp aan de deur...het niveau is ver zoek..
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    wat een gedoe van de media zeg! ze zitten zich op meghan te storten als vliegen op een ...! een aanpassingsperiode is heel normaal bij zo'n functie!
  • Antoine Vanpeteghem

    5 jaar geleden
    Meghan kan haar origines niet verloochenen. Ze is omhoog geklommen op de ladder en iedereen zal het geweten hebben. Iedereen moet naar haar pijpen dansen of mag ontslag nemen. Harry heeft zich in de luren laten nemen.
  • Jules Steenwinckel

    5 jaar geleden
    Wat zie ik bij de eerste foto , een aankomend buikje ? zou dat de reden kunnen zijn voor ontslag (zelf ingediend), ontslag om veiligheidsredenen voor het ongeborene ?
  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    De engelsen zijn engdenkende, stroeve, arrogante eilandbewoners ... dat gaat wellicht niet samen met de losse, eigen, vrolijke stijl van Meghan, hihi :-D