Dit gezonde pastagerecht met vis eet je zonder een greintje schuldgevoel
Aangeboden door LidlPasta is een dikmaker, hoor je altijd maar. Als je witte pasta en bakken kaas gebruikt, dan klopt dat. Maar deze volkoren versie met vis en veel groenten (en véél smaak) is honderd procent guiltfree. Enjoy!
Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
4 kabeljauwfilets
1 grote ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 bokaal gegrilde paprika, in blokjes
2 el verse tijmblaadjes
1 el gedroogde oregano
800 g tomatenblokjes uit blik
250 g kerstomaten
400 g volkorenpenne
40 g pijnboompitten
olijfolie
peper en zout
Zo maak je het :
1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look glazig in olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de paprikablokjes, de tijm, de oregano, de tomatenblokjes en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
2. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de vis op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Keer de vis om, druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de pan 10 minuten in de oven. Serveer met de pasta.
Ben je een liefhebber van vis? Probeer dan zeker deze heerlijke vispapillot!
Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Spaargids.be
Mag je het geld op de rekening van je kind als ouder zelf gebruiken? En wat kan je zoon of dochter (zonder dat jij het weet)?
-
Lidl
Zin in een ijsje of eerder taart? Deze zoete zonde combineert ze allebei
Op zoek naar inspiratie voor een homemade dessertje om te serveren voor je bbq-gasten? Deze schattige ijstaartjes zijn gegarandeerd een hit: krokante zandkoekjes, romig vanille-ijs met verse mango en een fris limoenlaagje met pistache on top. -
Lidl
De ultieme kerstklassieker om samen van te genieten: gevulde kalkoen
Dat kalkoen op het kerstmenu thuishoort, is een traditie die we graag in ere houden. Gevuld met krokante pancetta, champignons en geurige kruiden is dit een smakelijk én dankbaar hoofdgerecht. Net zoals we weer mooie momenten aan tafel beleven met wie we graag zien, genieten we ook samen van een rijkelijke maaltijd. -
-
Jobat
Wie krijgt vakantiegeld? Om welk bedrag gaat het? En wanneer wordt het uitbetaald?
-
Lidl
Begin de week lekker en gezond, met een heerlijk visje
Met de lente in de lucht smaakt een zuiders gekruide vis nog lekkerder. Serveer daarbij een frisse, kleurrijke salade van quinoa en zomerse groenten et voilà: de zon op je bord. -
Lidl
We love witloof! Vul de wintergroente eens met champignons en druiven
Hé, gij daar! Show some loof, want de week van 1 tot en met 7 februari staat helemaal in het teken van witloof. Steek de lekkere wintergroente eens in een verfijnd jasje en vul met champignons en druiven. Met een krokant gebakken cordon bleu en een notencrumble voor wat extra crunch heb je zo een bordje onversneden comfortfood. -
Lidl
Veggie genieten: rode biet, ricotta en walnoten in de oven
-
Lidl
Fan van ovenschotels? Deze versie met kip is zomerproof
-
Lidl
De lente op je bord: zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje
Daar is de lente, daar is de z... zeebaarsfilet! Oké, op de meteorologische lente is het nog even wachten, maar met dit lekkere visrecept kom je alvast in de juiste sfeer. De salsa verde, op basis van munt en koriander, zorgt voor een zalig zuiders smaakje. -
Gouden Giro
Allerlaatste kans op 5.000 euro: neem nu deel aan de Gouden Giro en sleep talloze prijzen in de wacht dankzij HLN
Zaterdag gaat in Turijn de Ronde van Italië van start. In de eerste grote ronde van het seizoen strijden de renners om de felbegeerde roze trui. Met de Gouden Giro kan jij bewijzen dat je de strafste ploegleider bent en prachtige (geld)prijzen winnen dankzij HLN. Deelnemen is dus de boodschap! -
Lidl
Ben jij ook zo'n witte chocolade lover? Dan is deze cake helemaal jouw ding
1 reactie
Resterende karakters 500
Log in en reageerSteven Du Four