Jean-Claude Juncker
Volledig scherm
Jean-Claude Juncker © REUTERS

Juncker vraagt zo snel mogelijk duidelijkheid van Britten over brexit: “De tijd is bijna op”

Met de verwerping van het akkoord over de Britse terugtrekking uit de Europese Unie is het risico op een ongeordende brexit toegenomen, zo stelt Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker in een eerste reactie op de verwerping van het akkoord in het Britse parlement vast. Juncker vraagt de Britten zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. "De tijd is bijna op."

4 reacties

  • Buelens Jean Pierre

    5 jaar geleden
    Het is de Uk dat besloten heeft om uit de EU te stappen. De EU heeft gedaan wat ze moest doen. Je kan altijd negatief op EU als je het beter kunt geef dan het voorbeeld.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    Willen diegene die hier Europa de schuld van geven eens duidelijk uitleggen welke de fouten zijn van Europa in de Brexit ???
  • Jack Pot

    5 jaar geleden
    Hypocrieten van EU willen maar 1 ding dat ze erin blijven want stel dat ze eruit gaan en het even goed doen als landen die niet in EU zitten . Dan herft de burger door dat die bureaucratie niet hoeft !!!
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Duidelijkheid is er "no deal" en niet over de Brexit, May moet opstappen want ze had haar lot hieraan verbonden. Als niets in orde is hebben we dat te danken aan de EU