© Simone Vandendyck

Neos Tongeren kiest een nieuw bestuur

Op donderdag 17 januari 2019 vond in zaal Concordia de nieuwjaarsmeeting en de algemene vergadering van Neos Tongeren plaats.

Simone Vandendyck

Na een 2 x 4 jaar voorzitterschap van Georges Willemaers, een droevig afscheid van penningmeester Paula Meesen en bestuurslid Paul Vanderhoydonck, en een ontslagnemende ondervoorzitter Josée Schoefs werd Neos Tongeren verplicht nieuwe verkiezingen te organiseren voor de volgende vier jaar. Dit gebeurde tijdens de algemende vergadering die gelijktijdig plaatsvond als de nieuwjaarsmeeting.Het nieuwe bestuur ziet er als volgt uit:

Voorzitter: Francis Picard, unaniem verkozen door de 88 aanwezige leden.Erevoorzitter: Georges Willemaers.Ondervoorzitter: Danny Missotten.Penningmeester: Jan Fagard.Secretaris: Ella Falla.Bestuursleden feestelijkheden: Betty Dourée-Beckers en Mia Lambrechts.Medewerker secretariaat: Simone Vandendyck

Neos Tongeren spreekt zijn dank uit aan Georges en Josée voor hun jarenlange inzet, gedrevenheid en vriendschap als bestuurslid. De nieuwjaarsmeeting werd opgeluisterd door een optreden van Marc Brillouet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer