RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Vijftien jaar geleden snoof Kate Moss cocaïne op alle voorpagina’s: heeft het supermodel zich intussen definitief herpakt?

CelebritiesHoewel er al een hele tijd geruchten de ronde deden over haar zware drank- en drugsverslaving, reageerden de Britten toch geschokt toen ze Kate Moss (46) exact 15 jaar geleden een lijntje coke zagen snuiven op de covers van alle tabloids. Het leverde haar sindsdien de bijnaam ‘Cocaine Kate’ op. De beelden illustreren het bewogen leven dat enfant terrible Moss de voorbije jaren geleid heeft, met foute vriendjes als Johnny Depp (57) en stevige seksfeestjes. Al lijkt ze zich nu definitief herpakt te hebben.

6 reacties

  • Silvie-Ann Seynhaeve

    3 jaar geleden
    En toch denk ik dat Pete Doherty haar grote liefde was.
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Op haar 16 naakt op de cover... en niemand stelde zich daar vragen bij? Ik denk niet dat die fotograaf 16 zal geweest zijn...
  • Mathias Verachtert

    5 jaar geleden
    Wat een leven. Een uit de duizenden die het op deze manier klaar speelt en kan blijven klaar spelen. Ik vind het wel boeiend. Bij sommige super modellen vraag je jezelf soms echt af wat hen zo immens succesvol maakt. Geld kan veel betekenen op meerdere gebieden in het leven...
  • Bruno Zonnekeyn

    5 jaar geleden
    Tja, geld, beroemdheid en drugsgebruik. Spijtig, maar blijft wel een mooie dame. Top
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Ze mag haar engelbewaarder dankbaar zijn dat ze nog leeft, ze heeft kilo's cocaïne door haar neus gesnoven en was van 's morgens tot' s avonds ladderzat. Ook daar zijn heel veel foto's van. De modewereld hield van haar uitgemergelde lijf en lijkbleek gezicht met donkere wallen onder haar bloeddoorlopen ogen. En van haar zielige scènes na de catwalk. Business... Echt eentje die veel chance gehad heeft en dankbaar mag zijn voor het leven.