Het meisje moest het misbruik zelf filmen en naar haar oom sturen. Stockfoto ter illustratie.
Volledig scherm
Het meisje moest het misbruik zelf filmen en naar haar oom sturen. Stockfoto ter illustratie. © Shutterstock

Misselijkmakende misbruikzaak in Nederland: 13-jarig meisje honderden keren verkracht door haar oom en de mannen aan wie hij haar uitleende

Acht mannen staan vandaag en morgen in Groningen terecht voor seksueel misbruik van een meisje dat 13 jaar oud was toen het begon. Het meisje werd honderden keren door haar oom en andere mannen verkracht. Toen ze 15 jaar oud was, vond ze de moed om naar de politie te stappen.

16 reacties

  • Elke Anakle

    5 jaar geleden
    Het komt omdat incest volgens de Belgische (en waarschijnlijk ook de Nederlandse) wet helaas onrechtstreeks minder bestraft wordt dan indien dit misbruik door onbekenden gebeurt. Wel wordt uiteraard seks met minderjarigen bestraft. Vandaar waarschijnlijk de minder strenge straf. Walgelijk. We leven niet meer in de middeleeuwen. Pas de wet hieromtrent eens aan.
  • Cindy Cornelissen

    5 jaar geleden
    Ik geloof niet dat het meisje van 13 zelf ook het heeft gewild met haar oom en dan nog en paar andere mannen . Hoop echt dat ze Al die mannen die er bij waren en ook haar oom de straf krijgen en nooit meer los laten .geen woorden voor . Voor het meisje hoop ik dat ze er over heen kan komen wat haar aan is gedaan . Sterkte meid er mee liefs cindy
  • Ann Roskams

    5 jaar geleden
    Verschrikkelijk voor het meisje. Ik word hier boos en verdrietig van.
  • Alain Catry

    5 jaar geleden
    Gestoorden en monsters rondom ons !
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    8j wat voor en belachelijke straf is dat ? het meisje Heeft levenslang en vreselijk afgezien ?? De dader Moet minstens Ook een levenslange straf krijgen ? Het slachtoffers zal Nooit een Normaal leven kunnen hebben door de kwelling van die monsters ?? Spijtig dat zulke daders niet verdwijnen van de aard bodem !?