Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Beerschot-Wilrijk en negenkoppig KV Mechelen komen niet tot scoren in 1B-topper

Proximus LeagueDe 1B-topper tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen heeft geen winnaar opgeleverd. Vooral de bezoekers waren daar blij mee, want zij moesten het in de slotfase met twee man minder doen. Met nog vijf speeldagen te gaan, blijven beide clubs samen aan de leiding in de tweedeperiodestand.

13 reacties

  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    KV Mechelen kwam voor een punt dat zag je zo ; Buiten hun eerste 20 minuten die heel dominant waren een Beerschotsupporter Nadien was alles goed om het spel te vertragen of aanvallen af te breken tot zelfs ergerlijk tijdwinnen natuurlijk niet prettig met 2 man minder maar verdiende kaarten denk ik toch ? Nu afwachten wat de uitspraak van de KBVB gaat worden normaal moet vermoeden, meetellen want Beerschot is daar ooit eens door veroordeeld en dan zien we wel wat volgt
  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    KVM heeft veel geluk gehad dat de refs die rode kaarten 'compenseerden' door dat ergerlijke tijdrekken niet te bestraffen
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Ik heb Vrancken als speler zien voetballen , en ook Vreeven hebik zien voetballen . Allee voetballen kon je dat niet noemen wat deze beide heren lieten zien , het was meer rugby en andere spelers proberen te kwetsen . Daarom zijn ze ook als spelers nooit echt doorgebroken , en nu willen ze hun vuil spel overbrengen op die jonge spelers .
  • Dirk jansens

    5 jaar geleden
    Het is pas degoutant als je niet kan winnen tegen 9 man wetende dat dan de kans groot is dat je finale speelt en mogelijk naar 1A kan,richt je tot het sportieve beste Alfons en hou je vooroordelen in Wilrijk.
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Degoutant om tegen sjoemelaars te moeten spelen