De Britse Theresa May gisteren na een kerkbezoek.
Volledig scherm
De Britse Theresa May gisteren na een kerkbezoek. © REUTERS

“Britse premier May sluit no-dealbrexit uit, maar kan dat nog niet publiekelijk zeggen”

De Britse premier Theresa May sluit een no-dealbrexit uit, het scenario waarbij het Verenigd Koninkrijk zonder akkoord de Europese Unie zal verlaten. Dat heeft ze in privégesprekken tegen de ministers van haar kabinet gezegd, meldt The Sun op basis van een bron binnen het kabinet. 

19 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Ah, nu de tijd een beetje dringt, sijpelt de evidentie van alles binnen bij vele Britse politici : chaos vermijden! WANT ze zouden zelf wel eens schuldig kunnen zijn aan ... Chaos! Die Brexit komt in orde. 't Is zoals een etappe in de Tour de France : een spurt voor de eindmeet.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    De mensen die nog altijd vinden dat de EU een gedrocht is die wil ik ook is horen vertellen waarom. En kom niet af dat het geld kost. Wij Belgen krijgen evenveel geld van de EU dan als we eraan betalen. We kunnen vrij reizen en reizen is goedkoper.geworden omdat je niet meer moet wisselen van geld. Goederen worden makkelijker verstuurd binnen de EU en we leven in vrede
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Nieuw referendum? De Britten gaan nooit meer Europa verlaten! Ze zien de bui nu reeds hangen. Arme Britten die voor de exit hebben gestemd. Het deksel komt plat in hun gezicht! Niet voor de rijken hé, maar voor de arbeiders, die gaan er enorm onder lijden.
  • JOANNES BELMANS

    5 jaar geleden
    terug lid met de euro en anders niets.
  • guido vangheluwe

    5 jaar geleden
    opgepast mogelijks paar kleine wijzigingen en Europa (wat dit ook mag voorstellen ) zal gewoon akkoord gaan en iedereen leefde terug lang en gelukkig?