Een beer.
Volledig scherm
Een beer. © thinkstock

“Beer heeft me gered”: opluchting nadat in bossen verdwenen jongetje (3) na twee dagen ongedeerd weer opduikt

Een driejarig jongetje dat twee nachten lang alleen in een bos heeft overleefd in vriestemperaturen, is veilig en wel teruggevonden. Het jongetje, Casey Hathaway uit Craven in North Carolina, heeft aan de politie en aan zijn familie verklaard dat hij “geholpen werd door een vriendelijke beer”. Het dier – al dan niet een waanvoorstelling – zou de hele tijd bij het kind gebleven zijn.

32 reacties

  • irene van impe

    5 jaar geleden
    Weer een prachtig voorbeeld dat dieren gevoelens hebben.
  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Evelyene Dewulf, respect, ieder mag geloven in wat hij zelf wil daar heb ik geen probleem mee maar zeggen dat de bijbel niets met godsdiensten te maken heeft is wel een beetje te ver. Wie heeft die bijbel geschreven en samengesteld? Juist, de heren van het Vaticaan.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Wel er zijn wel meer dieren die soms voor een ongelooflijke daad zorgen. Waarom kan dit dan niet?
  • Annelies Vandenbroeck

    5 jaar geleden
    Ik geloof dit verhaal - kinderen van die leeftijd kunnen dit niet verzinnen. Dieren hebben ook gevoelens en kunnen perfect uitmaken of iemand een bedreiging is, dit kind dus niet. Wat zou het mensdom zijn zonder het prachtige helaas door ons misbruikt dierenrijk.
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Er zal wel haartjes van die beer achtergelaten zijn op dat kind, als het zo is. Neem DNA, dan kan men zelfs achterhalen welke beer het was. En................kan een kind overleven in die vrieskou zonder "toegevoegde warmte"? Nadenken blijkt toch zo moeilijk te zijn.