Een aannemer is momenteel volop bezig met noodherstellingen aan twee rijstroken op de E17 in Zwijndrecht.
Volledig scherm
Een aannemer is momenteel volop bezig met noodherstellingen aan twee rijstroken op de E17 in Zwijndrecht. © Kristof Pieters

Chaos op de weg: hele avondspits tot een uur aanschuiven rond Antwerpen door noodherstelling op E17

Op de Antwerpse ring (R1) staat om 19.30 uur nog steeds een file over de hele lengte van de ring van Merksem tot de Kennedytunnel, en vervolgens nog tot in Zwijndrecht op de E17, door de noodherstelling daar die twee van de vier rijstroken verspert. De wachttijden liepen de hele avondspits op tot een uur vanop de aankomende snelwegen. Intussen nemen de files stilaan af. De herstelling zal nog de hele nacht duren.

24 reacties

  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    In andere landen, met nog strengere winters en ook warme zomers, is het bouwen van een degelijk effen wegdenk blijkbaar geen probleem. En nee...ik hoef geen stupiede uitleg van het Vlaams agentscahp voor wegen waarom dat bij ons niet kan...
  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    Een voorbeeld nemen aan Nederland ? Geen probleem, daar betalen ze een wegenbelasting dat een drievoud is aan het onze. Genoeg budget om structureel onderhoud van onze wegen te kunnen garanderen !
  • michel vandenhove

    5 jaar geleden
    is hier in Belgie nog wel ergens een auto SNELWEG te vinden !!!!
  • Peter Van den Kinschot

    5 jaar geleden
    Er moet hier in Antwerpen niets gebeuren of het is file van hier tot ginder . En de grote werken moeten nog komen . Hier is men 20 jaar te laat mee gestart , zoals zoveel dingen hier in België .
  • lode van de keere

    5 jaar geleden
    Een paar dagen vorst en de "motor van de Vlaamse economie" sputtert al. Moet je nu lachen of huilen??