© BFM

Dodelijk ongeval op E34 richting Antwerpen: snelweg terug vrijgegeven

De E34 is richting Antwerpen raakte dinsdagmorgen volledig versperd net voor Ranst door een dodelijk ongeval. Een lichte bestelwagen reed in op een voorliggende vrachtwagen. De bestuurder van het eerste voertuig overleed. Om 13 uur werd de snelweg weer vrijgegeven. Het verkeer moet de snelweg niet langer verlaten in Zoersel en de file lost er nu snel op.

jtp

Het verkeer zat volledig vast door een kop-staartaanrijding in Ranst. Een bestuurder van een lichte bestelwagen had de file op de E34 te laat opgemerkt en reed in op zijn voorligger, een vrachtwagen. De hulpdiensten kwamen meteen ter plaatse, maar de man, geboren in 1985, overleed mogelijk meteen door de impact van de botsing.

© BFM

De weg werd rond 13 uur opnieuw vrijgemaakt. Het verkeer moet de snelweg niet langer verlaten in Zoersel en de file lost er nu snel op. Omrijden via Breda is niet langer zinvol, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

Het aankomende verkeer werd al in Zoersel van de snelweg gehaald en langs de calamiteitenroute met letter L naar de oprit Massenhoven van de E313 geleid. Maar ook daar ontstond een probleem, net voorbij de oprit Massenhoven waar het verkeer van de omleidingsroute aankomt. Een defecte vrachtwagen versperde daar de rechterrijstrook. Rond 12 uur werd de weg daar weer vrijgegeven.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen