AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump haalt uit naar Amerikaanse inlichtingendiensten: “Misschien moeten jullie terug naar school”

De Amerikaanse president Donald Trump haalt zwaar uit naar zijn inlichtingendiensten. Die waarschuwden gisteren tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat voor de grootste bedreigingen voor de VS, en spraken de president grondig tegen. Trump formuleerde vandaag zijn antwoord op Twitter, zoals niemand hem dat nadoet: “De inlichtingendiensten zijn extreem passief en naïef”. 

9 reacties

  • John Ulmer

    5 jaar geleden
    Franky Piuystjens: ook geen enkele van de jonge klimaatbetogers kan nog degelijk schrijven. Just saying....
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Hoelang zullen de partijgenoten van Trump dit nog laten verdergaan,de man is veruit gevaarlijk,trekt zich niets aan van zijn eigen diensten en raadgevers,en wil uitsluitend zijn eigen goesting doen,dit kan niet blijven duren,en ik voorspel een muiterij in de Rep. partij op een bepaald moment .
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Inmiddels hebben ze toch argumenten genoeg om die zot af te zetten wegens onbekwaamheid! Dan hoeft impeachment zelfs niet.
  • Franky Puystjens

    5 jaar geleden
    Toch ook een beetje grappig: de man die schrijft dat ànderen "terug naar school zouden moeten" ...kent blijkbaar het verschil niet tussen "their" en "there"!? Niveau lagere school, nochtans...!
  • Maya Debie

    5 jaar geleden
    Edmond Dantès. En nu hetzelfde proberen te plaatsen in een krant die zijne oranje hoogheid onder ogen krijgt.Kwestie dat hij eens met de neus op de feiten gedrukt wordt door een verstandige Europeaan ipv al die gatlikkers rond hem.