BMW
Volledig scherm
© BMW

Autostuur is viezer dan wc-bril van openbaar toilet

Een autostuur bevat meer bacteriën dan de wc-bril van een openbaar toilet. Dit komt doordat een derde van de autobezitters maximaal een keer per jaar het stuur van zijn auto reinigt. Dat blijkt uit een onderzoek van een Amerikaanse autoverhuurwebsite onder 1.000 automobilisten. Liefst 32 procent maakt zijn interieur niet vaker dan één keer per jaar schoon. Er zijn zelfs mensen die het helemaal nooit doen. 

10 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Een wc bril vergelijken met een autostuur ......! Kan het nog gekker ...? Wat een analyse toch ...
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    @Robert: mooi verwoord. Tegenwoordig vervangen ze in de journalistenschool het vak 'mooi nederlands' door 'superlatievende overdrijvingen', 'objectief journalisme' door 'kortzichtig de anderen hun mening proberen te beïnvloeden' en 'interessante verhalen' door 'clickbait en goedkope truken van de foor'.
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Sinds wanneer zijn dagdagelijkse bacteriën gevaarlijk. In onze darmen leven miljarden bacteriën die ons helpen bij de spijsvertering. Met al dat belachelijke gedoe. Je raakt je stuur aan met je handen, je zit niet met je handen in je mond; wat is dan het probleem.
  • Robert Van Damme

    5 jaar geleden
    Mijn hand bevat honderdduizendenmiljoenen bacteriën... En als ik eraan lik, dan zorgt dat ervoor dat ik resistent ben aan die evenvele bacterien. En ik lik niet aan mijn stuur, en zeker niet aan mijn wc-bril. En ik vind dat journalistjes de minst ge-educeerde sujets van deze wereld zijn, ongeacht zij er anders over denken.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    5 jaar geleden
    Je gaat boodschappen doen waar iedereen aan de producten heeft gezeten, het personeel dat de rekken vult en vanalles in handen heeft gehad, de kassiers(sters) die met geld omgaan dat in allerhande handen is gegaan en die de artikels scannen die iedereen geeft vastgehad..... etc etc en dan het stuur in handen nemen..... ja