Elke werd door de experten van ‘Blind Getrouwd’ aan Tim gekoppeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke werd door de experten van ‘Blind Getrouwd’ aan Tim gekoppeld. © Medialaan

Na drie mislukte relaties vertrouwt Elke op ‘Blind Getrouwd’: “Ik wéét dat er commentaar zal komen. Maar ik heb niets te verliezen”

TVNa ‘Blind Getrouwd’-koppels Lenny en Jolien en Stijn en Joke werden gisteren onder anderen Elke (37) en Tim (35) gekoppeld. “Ik hoop dat het een goede match is. Liever nog wat langer alleen dan een relatie beginnen waar geen toekomst in zit”, klinkt het bij Elke.   

8 reacties

  • TimoKelvin Van de Velde

    5 jaar geleden
    Lijkt me een mooi koppel, en wat me ook opgevallen is, is dat zij heel vriendelijk en lief is. Hoeveel keer ze wel dank u wel zei. Ik hoop dat dit mag slagen voor je
  • Bob Fréson

    5 jaar geleden
    Ge moet vooral goed met elkaar overeen komen. De helft van tijd doet mijn vrouw wat zij graag wilt, de andere helft doe ik wat zij graag wilt. Mijn vrouw is dan ook altijd tevreden. Dan moet ge zeker goed met elkaar overeen komen, nietwaar???
  • Ariane Gekiere

    5 jaar geleden
    Veel succes...we hopen allen dat dit sprookje mag slagen.. Natuurlijk iedereen heeft zijn eigen karakter .commentaar zal er altijd zijn.t is uw leven keuze en mss man .SUCCES ⚘⚘⚘
  • Werner Cerisier

    5 jaar geleden
    Ik begrijp dat. Bij de eerste drie relaties had ze het gezien. Bij blind getrouwd kunt ge het niet zien. Wat is het leven toch eenvoudig.
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    ik wens je het beste maar denk aan dit perfectie bestaat niet en als je dit feit aanvaard dan is de grootste klif al genomen.