AFP
Volledig scherm
© AFP

Weggestemd door het publiek, maar toch gewonnen? Lek in ‘America’s Got Talent’ zet internet op stelten

TVDarci Lynne (14) wist zich enkele weken geleden geheel onverwacht niet te plaatsen voor de finale van ‘America’s Got Talent: The Champions’. Gisteren berichtten we al dat de tiener daarop van de programmamakers een wildcard kreeg om toch deel te nemen. Uit een lek zou nu blijken dat Darci de finale gewonnen heeft. 

16 reacties

  • Joke Kay

    5 jaar geleden
    Het is America got talent. Denken jullie nu echt dat een Spaanse dat dan gaat winnen, zelfs al heeft ze super talent? Darci is goed maar na een paar optreden is haar gedoe wel eentonig.
  • Theo Collewaert

    5 jaar geleden
    Typisch voor zenders die leven van reclame. Gebeurt hier ten lande ook al jaren en werd bevestigd door mensen die er aan deelgenomen hebben. Zulke programmas dienen alleen om veel geld af te troggelen van naieve kijkers.
  • Natascha Willems

    5 jaar geleden
    Ingeborg heeft nog bevestigd dat 'blind date' volledig fake is en toch komt het programma terug op TV. Je zou denken, wie kijkt daar nog naar, maar er zijn altijd mensen die blijkbaar fake shows op het laagste niveau nodig hebben om zich te kunnen ontspannen.
  • Luciano van As

    5 jaar geleden
    De mensen veel geld laten betalen om te stemmen, en dan hiermee geen rekening houden ... wat is het nut dan dat de mensen zich "arm" bellen ? ik denk dat ze beter het "format" herbekijken en niet meer laten bellen !
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Reality shows worden van a to z in scene gezet. Ook die talentenshows zijn gemanipuleerd tot en met.