AFP
Volledig scherm
© AFP

Lichaam geborgen uit wrak vliegtuigje Sala, lijkschouwer aan identificatie begonnen

Buitenlands voetbalHet lichaam in het wrak van het vliegtuigje dat van de radar verdween boven het Kanaal met aan boord voetballer Emiliano Sala en piloot David Ibbotson, is geborgen. Dat meldt de BBC op gezag van het onderzoeksteam. Het is nog niet duidelijk of het om de 28-jarige Argentijnse spits of om de piloot gaat.

9 reacties

  • Patrick bloemen

    5 jaar geleden
    Da zie je toch direct he , hoe lang kan da duren
  • Maurice Berden

    5 jaar geleden
    Besluiten trekken en insinuaties maken zonder de feiten te kennen, daar zijn er hier blijkbaar veel sterk in. Hoe is het vliegtuig neergekomen in het water? Is er iemand uit het vliegtuig gekatapulteerd? Heeft iemand zichzelf nog proberen te redden?
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Toch een raar verhaal dit ... Als die de speler is ...blijft het mysterieus ...?
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Toch raar dat intact gecrasht vliegtuig op de zeebodem, maar 1 persoon aan boord heeft. En als men die dan bergt, men niet kan of wil zeggen om wie het gaat. Dat kan men toch snel weten door DNA,kledij, uiterlijk en biometrische gegevens!
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    een vliegtuigwrak opsporen is gemakkelijker dan een lichaam, vooral dat vissen zich er tegoed aan doen. het is best mogelijk dat de ene uit het vliegtuig kon springen en de andere niet of door omstandigheden (de klap bij het neerkomen op het water) buiten het vliegtuig terechtkwam. een lichaam alleen zal ook veel meer afdrijven dan het vliegtuig. tenzij het per toeval wordt ontdekt/aanspoelt op een strand zal het 2de lichaam hoogstwaarschijnlijk nooit gevonden worden.