Niels Destadsbader
Volledig scherm
Niels Destadsbader © VRT

Niels Destadsbader grote winnaar van de MIA’s, Angèle volgt in zijn kielzog

muziekNiels Destadsbader heeft vijf MIA’s gewonnen op de veertiende editie van de Vlaamse muziekprijzen. De populaire zanger kon zijn nominaties verzilveren in de categorieën ‘Album’, ‘Nederlandstalig’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Vlaams populair’. Angèle volgt in zijn kielzog met drie awards voor ‘Doorbraak’, ‘Artwork’ en ‘Solo vrouw’. Opvallend: ook Stromae won een MIA op een diefje, zijn zeventiende al.

20 reacties

  • DANNY WITTEVRONGEL

    5 jaar geleden
    Proficiat aan Niels. Verder viel mij op dat die nieuwe zangeres van Hooverphonic zeker mooi zingt , maar … gezien haar jonge leeftijd … , haar stem klinkt nog al wat kinderlijk ? Zou die niet beter bij K3 passen?
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Tja Niels als grote winnaar, hum, hum denk daar het mijne over.
  • pascale de meersman

    5 jaar geleden
    De terechte winnaar Niels! Wat een jaloerse reacties hieronder
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Behalve aansteller Destadsbader vond ik het een heel mooie show
  • Steve DeJonghe

    5 jaar geleden
    .Er zijn er beter ,maar indd een klucht .Soit zolang andere mensen het maar leuk vinden en genieten van FCde kampioenen van de songs :-)
  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Play
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is net begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. BINNENKIJKER. Zo woont interieurarchitect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”
    PREMIUM

    BINNENKIJ­KER. Zo woont interieur­ar­chi­tect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”

    “Drie jaar hebben we in de tuin gewoond”, vertelt interieurontwerper Dorien Boven (40) over de verbouwing van haar eigen huis in Herentals. Liefst dertien ijzeren poutrelles creëren meer openheid in de fiftieswoning. En met simpele ingrepen, wist Dorien de leefruimtes tot fijne plekken om te toveren. In ‘Blind Gekocht’ richt ze huizen van kandidaten in, maar hoe ziet haar eigen thuis eruit? “Om geld te besparen, deden we zoveel mogelijk zelf”, verklapt ze tijdens een rondleiding.