© Belga

Schikking tussen overspelige Transavia-stewardess en bedrogen echtgenoot

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de gênante strijd tussen een overspelige stewardess en haar echtgenoot. Zij zou hem meerdere keren hebben bedrogen met collega's bij de luchtvaartmaatschappij Transavia. "In het belang van de kinderen dwing ik deze schikking af", oordeelde de rechter in Den Haag maandag.

MCe

Het koppel was al meer dan 30 jaar samen en vierde in september nog zijn 25ste huwelijksverjaardag. Gisteren kwam het dagboek van de stewardess ter sprake. Daarin pende ze haar seksuele escapades neer. Ze zou regelmatig van bil zijn gegaan tijdens vluchten, vooral in de cockpit. Haar man verspreidde de verhalen onder het personeel van de maatschappij. De bedrogen echtgenoot gaat nu stoppen met het verspreiden van die informatie in ruil voor een regeling.

De vrouw blijft beweren dat de verhalen verzonnen zijn en dat ze een erotisch boek aan het schrijven is. Transavia ontsloeg de vrouw dan ook niet. Mogelijk zal de maatschappij haar werkneemster blijven steunen om zelf geen gezichtsverlies te lijden. Volgens de stewardess verzon haar echtgenoot de kwestie, om haar in een slecht daglicht te stellen. Ondertussen luidt ook het betoog dat de handelingen aan boord de veiligheid van de passagiers in het gedrang hebben gebracht.

Toen hij het dagboek ontdekte, wilde de echtgenoot zijn vrouw op straat zetten, maar volgens zijn broers, wist de vrouw hem zo te manipuleren dat hij zelf vertrok. De bedrogen man woont nu in een appartement, samen met de 13-jarige zoon van de twee. Die is de speelbal van de zaak en verblijft nu bij de vader en dan weer bij zijn moeder.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer