Een foto van mannetjeswolf August vrijgegeven in augustus 2018.
Volledig scherm
Een foto van mannetjeswolf August vrijgegeven in augustus 2018. © BELGA_HANDOUT

Bloedspoor zorgt voor ongerustheid over wolvenkoppel Naya en August

Er heerst ongerustheid over wolvenkoppel Naya en August nadat in hun leefgebied een bloedspoor is aangetroffen. DNA-onderzoek moet aantonen of het bloed van een van de dieren afkomstig is.

14 reacties

  • Andy de Wolf

    5 jaar geleden
    beste maria,en yves. van wolven hoef je echt geen schrik te hebben, de mensen die in europa zijn aangevallen door wolven op 150 jaar kan je nog op bijde handen tellen. dat wolven mensen aanvallen is een verzindsel uit de sprookjes. en ja, er leven er genoeg in europa zodat dit zou kunnen gebeurt zijn. dus geen schrik hebben om met je kindjes in de bossen te gaan wandelen. je zal zelfs nooit geen wolf zien.
  • Thibault Derese

    5 jaar geleden
    Die beesten hebben vaak meer schrik van de mens dan anders, laat die prachtige beestjes is met rust!!!!
  • Dick van Aggelen

    5 jaar geleden
    Hopelijk een bloedspoor van een prooi (ree, ever) en niet van een wolf.
  • maarten vissers

    5 jaar geleden
    Als boeren of mensen met hobby dieren, hun dieren in die mate beschermen, dat de wolven andere prooien moeten gaan zoeken... Mensen opletten geblazen, als wolven in roedel beginnen te jagen op prooi... Ik zou ze niet graag tegenkomen
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    De kans dat een mens gebeten wordt door en wolf, yves luyten, is 0,0, tenzij je natuurlijk de wolf achternazit en opjaagt. De kans dat je een everzwijn tegenkomt is ettelijke keren groter.