Wansmakelijke fans die spotten met vliegtuigramp Sala aangehouden, club belooft streng op te treden

Premier League-club Southampton heeft zaterdag na haar 1-2 nederlaag tegen Cardiff City beloofd de fans die tijdens de wedstrijd spotten met de vliegtuigramp van Cardiff-aanwinst Emiliano Sala streng te zullen straffen. Twee supporters in de tribunes deden een neerstortend vliegtuig na. Ze zullen door de club worden uitgesloten.

“We kunnen bevestigen dat twee fans worden vastgehouden en verhoord”, liet Southampton weten in een persbericht. “Zo’n gedrag heeft geen plaats in het voetbal. We tolereren dit niet. We zullen met de politie samenwerken om deze individuen te identificeren en te straffen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De wedstrijd in Southampton was de eerste voor Cardiff City sinds de club donderdagnacht de bevestiging kreeg dat het lichaam van haar nieuwe spits geïdentificeerd werd. Emiliano Sala stortte op 21 januari aan boord van een privé-vliegtuig neer boven het Kanaal. De speler was door de Welshe club net overgenomen van FC Nantes.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer