BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Genk en Spaanse kapitein op ramkoers: “Pozuelo voelt zich bedrogen”

Belgisch voetbalOp voet van oorlog. Zowel Racing Genk als Alejandro Pozuelo spelen het hard. Genk houdt het been stijf, Pozuelo dreigt met contractbreuk.

61 reacties

  • Marc Coignau

    5 jaar geleden
    Schaf transfersommen af, speler tekent voor 3 jaar dan moet hij 3 jaar blijven en kan daarna kiezen om nieuw contract bij zijn ploeg te tekenen (als ze het hem aanbieden) of hij kan transfervrij contract bij andere ploeg tekenen. Dit zou veel oplossen en managers zijn niet nodig, een voetballer kan toch zelf ook babbelen en zijn gedacht zeggen.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Ook de supporters van R. Genk voelen zich bedrogen door Pozo.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Ja geld telt nu nog alleen eh ! Tegenwoordig geen echte club spelers meer a la " Deschacht " helaas ...! Voetbal is alleen nog business en money
  • Francois Jonckheere

    5 jaar geleden
    Het principe "contract is een contract punt" wordt zowel in de sport als in de privaat ondernemingen al lang niet meer consequent toegepast laten wij eerlijk zijn. En het principe "geld dat stom is maakt recht wat krom is" zal hier wel de uiteindelijke oplossing brengen. Eén maand transferperiode als regelgeving zou al een beetje van het probleem oplossen (bv. KBVB reglement dat Belgische clubs enkel in juli transfers mogen doen zou al iets oplossen).
  • Jean-Marie Reymen

    5 jaar geleden
    Laat hem gaan want hij maakt nu de hele ploeg kapot met dat ezelen.