Printscreen site Sign for my future
Volledig scherm
© Printscreen site Sign for my future

Sign for my Future verzamelt na amper één week al 100.000 handtekeningen

binnenlandEen week na de lancering heeft Sign for my Future, het burgerinitiatief dat oproept voor een krachtig klimaatbeleid, al 100.000 handtekeningen verzameld. "We zijn overdonderd door het succes van Sign for my Future", zeggen de initiatiefnemers. " Dit toont hoe sterk dit thema leeft onder de bevolking."

9 reacties

  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    De klimaatkwestie is intussen openlijk een farce aan het worden: het is duidelijk dat het niet langer gaat over wetenschap maar over "overeenkomen". Dat is politiek en zakendoen, géén wetenschap. Er zijn definitieve posities ingenomen door het besturende wereldkapitaal a la Rotschilds, Sorossen en andere Bilderbergs en de 98% plebs zolals u en ik zullen hun feest betalen.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Ik ga een petitie beginnen voor minder belastingen en ga voor 500.000 handtekeningen. Welke obscure organisatie zit achter die campagne, achter al die reclame, wie betaalt.
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Moet je als een holbewoner gaan leven als je je engageert voor een beter klimaatbeleid? Het lijkt wel zo afgaande op sommige reacties. Nochtans kan al veel gedaan worden, zonde al te veel op comfort in te boeten, gewoon al verstandig omgaan met energie, geen overbodige verlichting, geen zware suv maar een gewone middenklaswagen op CNG, meer gebruik van (electrische) fiets of scooter, veel kleintjes maken ook een verschil.
  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Wie betaalt hun spot eigenlijk op de vrt? Wat helemaal niet duidelijk is , voor welke maatregelen tekenen die mensen. Dat is zo vaag, de ene wil meer kernenergie , de andere juist minder enz. De meningen daarover zijn erg verschillend.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Is voor mij ook bedenkelijk vb. studentje gaat naar grootouders en natuurlijk tekenen die om hun ukkie een plezier te doen. Waarschijnlijk interesseert het klimaat hun geen zier. Begrijp niet waarom er geen miljoenen handtekeningen worden opgehaald tegen de veel te hoge belastingen in dit land? Dat is veel erger dan het klimaat. Moeder natuur zal zichzelf niet vernietigen, heeft ze nooit gedaan.