De Venezolaanse president Nicolas Maduro
Volledig scherm
De Venezolaanse president Nicolas Maduro © REUTERS

Trump: “Blokkade hulpgoederen door Maduro is vreselijke fout”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het Venezolaanse staatshoofd Nicolás Maduro bekritiseerd omdat hij Amerikaanse hulpgoederen het land niet binnen laat. Maduro maakt een "vreselijke fout", zei Trump vandaag in het Witte Huis tijdens een ontmoeting met zijn Colombiaanse collega Iván Duque Márquez.

6 reacties

  • Jan Halsberghe

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat hij Maduro niet meer erkende als wettige president. Trumpie, eerst een beetje langer nadenken zou van pas komen.
  • Henri Dederen

    5 jaar geleden
    De Amerikaanse hypocrisie ten top (Obama zou net hetzelfde hebben gedaan, want betreffende buitenlandse politiek weten Republikeinen en Democraten elkaar dikwijls te vinden.). Eerst het land economisch sancties opleggen, miljarden tegoeden blokkeren en nadien verontwaardigd zijn over een blokkade van hulpgoederen.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Hij had tenminste kunnen zorgen dat zijn mensen geholpen werden, die politiek dat is een ander verhaal.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    De reden van Maduro voor het niet binnen laten van de hulpgoederen en het voedsel werd door iemand van Maduro's regering op de nationale televisie weergegeven .Het voedsel zou volgen een analyse door hogere instanties, vergif bevatten ! ! Communistische propaganda op zijn best!
  • Jeroen Beckers

    5 jaar geleden
    Riep Trump niet heel hard "America First!" en dat hij niet meer wou dat de USA zich mengde in de politiek van andere landen? Ach ja, een leugen meer of minder, fake news alom, dat apprecieert z'n aanhang wel