Tom Van Grieken tijdens het partijcongres.
Volledig scherm
Tom Van Grieken tijdens het partijcongres. © BELGA

Vlaams Belang: “Niet links, niet rechts maar solidair en rechtvaardig”

Een pensioen van minstens 1.500 euro, beperking van de werkloosheidsuitkering tot 2 jaar, behalve voor 50-plussers, een maximumfactuur voor thuiszorg en rusthuizen, een verdubbeling van het ouderschapsverlof en een tegemoetkoming (halftijds leefloon) voor ouders die thuisblijven voor de opvoeding van de kinderen. Dat zijn enkele elementen van het 'sociaal contract' dat Vlaams Belang met de kiezer wil afsluiten.

32 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Wat ben je met een super mooi programma als je van meeregeren wordt uitgesloten !? 51% v/d stemmen dan maar halen ? Daarvoor is het politieke landschap hier teveel verdeeld. Teveel partijen gewestelijk en nog meer partijen federaal. Ja, ja, Agalev, nu Groen heeft heel wat kiezers een ferme loer gedraaid.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Naar de verkiezingen toe vliegen de mooie beloftes van de politieke partijen ons om de oren. Maar er is tot nu toe geen enkele partij die na de verkiezingen woord heeft gehouden. VB verdient volgens mij een kans om te bewijzen dat zij dat wel doen. Zeker met dit programma dat niet radicaal is maar wel de sociale noden van de burgers voed.
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Mooi programma, maar om het haalbaar te maken, moet je alle punten tegelijkertijd uitvoeren en dat is onmogelijk.
  • Milan De Backer

    5 jaar geleden
    Sterk programma zelfs heel sociaal en dat voor een zogenaamde extreem rechtse partij. Focus op de belangrijke zaken en geen gejank over details.
  • David Van Nuffelen

    5 jaar geleden
    Prima programma! En idd rechtvaardig sociaal en vooral haalbaar !