Grâce-Hollogne, de Luikse gemeente waar het incident plaatsvond.
Volledig scherm
Grâce-Hollogne, de Luikse gemeente waar het incident plaatsvond. © google maps

Vader vindt neergestoken dochter terug in Grâce-Hollogne

Een vrouw van 29 jaar uit Grâce-Hollogne is vannacht na een echtelijke ruzie met een mes neergestoken door haar partner. Dat meldt het parket van Luik. De 39-jarige man is op de vlucht.

0 reacties

  1. Het kleinste café van België staat te koop: “Ooit stond er een paard aan de toog Hoegaarden te drinken”
    PREMIUM

    Het kleinste café van België staat te koop: “Ooit stond er een paard aan de toog Hoegaarden te drinken”

    Het kleinste café van het land staat momenteel in de etalage, in het Limburgse Dilsen-Stokkem. De eigenaars willen het overlaten aan een nieuwe horeca-enthousiasteling, maar doen dat toch met gemengde gevoelens. “Vandaag zijn we een andere weg ingeslagen, maar onze tijd hier in ‘t Caféke was zonder meer de mooiste van ons leven. We hebben hier knotsgekke dingen beleefd.” Een greep uit de bijzondere bezoekers? Rijke mensen met een Bentley, verbroederende motards van motorbendes, een cocktailkampioen en de legendarische Buena Vista Social Club.
    Dilsen-Stokkem
  2. De razzia op café die het leven heeft gekost aan vader en zijn vier zonen vlak voor Bevrijding. “Het was een vergissing”
    PREMIUM

    De razzia op café die het leven heeft gekost aan vader en zijn vier zonen vlak voor Bevrijding. “Het was een vergissing”

    Nét voor de Bevrijding vielen in een afgelegen Limburgs dorpje negen doden bij een razzia door de Duitsers en hun Vlaamse handlangers. Onder de slachtoffers een vader, Lambert Dirkx, en zijn vier zonen. Drie kwarteeuw lang was niet duidelijk waarom zij het doelwit waren. Na een zoektocht van tien jaar kon Timmie van Diepen, achterkleinzoon van één van de slachtoffers, de puzzelstukken samenleggen. “‘Mijn familie had er niets mee te maken’, zei mijn oma.”
    Molenbeersel