Minister van Justitie Koen Geens (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Justitie Koen Geens (CD&V). © screenshot

Geens over uithaal Francken: “Nationaliteit IS-strijders afnemen lost helemaal niets op”

BinnenlandMinister van Justitie Koen Geens (CD&V) is niet opgezet met de uitspraken van voormalig staatssecretaris Theo Francken (N-VA) over het afnemen van de nationaliteit van Belgische Syriëstrijders. “Ik begrijp niet dat meneer Francken dit voorstel doet, want het is geen oplossing voor het probleem”, zegt hij in de studio van VTM NIEUWS.

318 reacties

  • philippe quinart

    5 jaar geleden
    Net of je de Belgische nationaliteit nodig hebt om hier strafbare feiten te plegen maar natuurlijk is dat nog eens een holle slogan van N-VA.
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Geens: “Nationaliteit IS-strijders afnemen lost helemaal niets op” ... Misschien niet, maar het zou toch al een begin zijn ... en het is alleszins beter dan NIETS te doen!
  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    Dat is wel al een begin en hij doet tenminste iets. Daarbij dan kunnen ze geen rechten meer hebben in ons land en dat is al super!!! Geens wilt dat wij hun nog maar blijven onderhouden of wat? Goed Theo doe dit maar en liever gisteren dan vandaag.
  • Hubert Carchon

    5 jaar geleden
    Hubert Carchon Mr Geens, de ergste doven zijn diegenen die niet willen horen, de ergste blinden diegenen die niet willen zien.
  • Vincent Henry

    5 jaar geleden
    Toch wel: het ontneemt hen alle rechten in ons land! Geen kindergeld, geen sociale zekerheid, geen pensioen,... Met Geens behouden ze dat én worden ze nog door ons onderhouden in de gevangenis!!! Mensen die anderen (ook kinderen) zonder reden afslachten, verminken, martelen... zijn geen mensen meer en die is onze wereldbol beter kwijt dan rijk. Geens, gelooft gij nog in die almachtig goede god...?