© maarten de bouw, rr

“Hey you don’t be silly”: Def Dames Dope klaar voor comeback

Onder impuls van de Herentalse zussen Axana en Larissa Ceulemans begint Def Dames Dope aan een tweede leven. “Voor we het wisten, hadden we vier nieuwe nummers en een platencontract.”

jr

“Hey you don’t be silly, put a condom on your willy!” De wilde meiden van Def Dames Dope scoorden in de jaren 90 verschillende hits, waaronder It’s Ok, All Right, Ain’t Nothing To It en dus Don’t Be Silly. Zangeres Axana Ceulemans (46) ontpopte zich daarna tot de vaste choreografe van K3, maar nu blaast ze samen met haar zus Larissa (48) de groep nieuw leven in.

“Het idee is ontstaan nadat Berre, Larissa’s man (en bassist van De Kreuners, red.), in februari was overleden”, zegt Axana. “Zijn studio thuis stond leeg, en toen Larissa me in juni vertelde dat ze zo graag weer muziek wilde maken, zijn we in gang geschoten. Voor we het wisten, hadden we vier nieuwe nummers en een platencontract.”

“We gaan optreden met remixen van onze oude hits, maar er is ook een nieuwe single: Wind Your Body. We voelen ons herleven.”

Edith en Ingrid zijn er niet meer bij. “Het was voor hen lastig om de groep te combineren met de opvoeding van hun kinderen, maar ze wensen ons alle succes. We hebben nu twee dansers die ons op het podium doen zweten. Onderschat deze twee zotte dames niet!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER