Dina Tersago
Volledig scherm
Dina Tersago © Instagram

Dina Tersago in tranen: “Mijn moederhart breekt”

ShowbizzEen carrière als televisiegezicht combineren met de taken als moeder is helemaal niet evident. En daar weet Dina Tersago (40) alles van. Op Instagram deelde ze een foto waarop ze huilend te zien is in haar wagen, nadat ze haar jongste zoon Thor ging afzetten.

85 reacties

  • Petra Lindekens

    5 jaar geleden
    Ik vind dat een moedige en oprechte mededeling Van Dina T. Het is toch niet omdat ze een hardwerkende moeder is dat ze haar verdriet(jes) niet zou mogen kenbaar maken.
  • Lieve Vandamme

    5 jaar geleden
    Ja, Dina, je bent "werkende" moeder, die het waarschijnlijk niet zo nodig uit noodzakelijkheid doet ,maar wél om in de running van het succes en de showbiz te blijven.....MOGEN en KUNNEN kiezen is een luxe, jij kiest voor carrière......
  • cindy moens

    5 jaar geleden
    Ze zou beter aandacht hebben voor alle moeders in die situatie
  • Steven Dossche

    5 jaar geleden
    Misschien iets minder belang hechten aan zelf in de kijker te staan en meer tijd maken voor je kindjes. Als je het dan zelf met wat minder aandacht moet doen dat moet je erbij nemen. Zal mss moeilijk zijn als je zelfs op sociale media moet uitschreeuwen hoe moeilijk het allemaal is. Met als doel... aandacht te krijgen!
  • Evi Vermeiren

    5 jaar geleden
    Zoals zoveel hardwerkende onbekende vrouwen die ‘s morgens weg zijn voor de kinderen wakker worden en pas thuis komen als ze al lang slapen.... wij moeten ook knokken om te overleven ! Staat da hier ergens in de gazet of in de boekjes ?