REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump roept Venezolaans leger op: “Keer Maduro de rug toe of verlies alles”

De Amerikaanse president Trump waarschuwde leden van het Venezolaanse leger die trouw blijven aan de socialistische president Nicolas Maduro maandag dat ze hun toekomst en hun leven op het spel zetten. Hij roept hen op om humanitaire hulp tot het land toe te laten.

8 reacties

  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Tiens, als Trump iets zegt is het omdat hij de Venuzolaanse olie in 't oog heet.En al die Zuid Amerikaanse staatshoofden (op Bolivia na) en de EU die het niet eens zijn met Maduro waarom zou dat dan zijn?En waarom zijn Rusland, China ,Turkije,Iran,Cuba en Bolivia voor?Even nadenken kan geen kwaad!
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Trump is een hypocriet. Een muur bouwen om de migranten tegen te houden en zich moeien met oorlogsretoriek in de binnenlandse aangelegenheden van andere landen, dat is uit den boze! Hij is zeker de politiekagent van de wereld niet8 Of is het alleen maar te doen om de bodemrijkdommen!
  • willy staes

    5 jaar geleden
    Van inmenging gesproken, als de Russen of Chinezen dit zouden doen stond de wereld op zijn kop.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    De aap komt uit de mouw : Mijnheer Trump heeft zijn soldaten uit Syrië nodig om in het olierijke Venezuela een nieuwe "oorlog voor olie" te beginnen ....
  • sam van gestel

    5 jaar geleden
    De VS moet onmiddellijk ophouden met te rotzooien in de wereld en overal de baas te spelen en de regeringen van de EU moeten daar dringend tot oproepen, dit is alweer criminele geopolitiek !