Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Aanstaande moeder gaat viraal nadat ze jurk draagt die helemaal geen jurk blijkt te zijn

Het Leukste van het WebEen aanstaande moeder is een hit op het internet nadat ze een faux pas maakte met een zak babyspullen die ze van een vriendin kreeg. Ze viste er een leuk item uit waarvan ze dacht dat het een positiejurkje was, maar ze bleek het aan het verkeerde eind te hebben.

7 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Heel schattig! Ik zie geen verschil met een duur weet ik veel. In The Sound of Music werden speelkleren gemaakt uit gordijnen, idem in Gejaagd door de Wind, ook om te spelen maar om geld vast te krijgen voor belastingen. Ik gebruik tweedehandslakens om mijn groenten af te schermen tegen een te felle zon.
  • Thomas Vandevelde

    5 jaar geleden
    Reclamestunts die viraal gaan zijn nu eenmaal van deze tijd aangezien de mensen toch te naïef geworden zijn en alles wat op het internet komt als waarheid beschouwen
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    tja, met veel mode van vandaag vraag je je af of het wel een kledingsstuk is, dus deze misstap is er voor mij geen. elke stuk stof kan uiteindelijk als kleding gebruikt worden.
  • Dorine Dupon

    5 jaar geleden
    Pffrrr; ik hen ooit een galakleed gemaakt een gordijn. Geen kat die het wist. Ik kan wat naaien ! Ik heb dat kleed nog verkocht op 2dehands.
  • Per Bloem

    5 jaar geleden
    Als ge het maar mooi vind